Chcete oživiť interiér Vášho bytu alebo domu? Skúste fototapety.

Mať vlastnú strechu nad hlavou je pravdepodobne snom každého z nás. Keď sa nám podarí si ho splniť, rozmýšľame, ako ho zariadiť a čím si ho zútulniť, aby sme sa v ňom cítili príjemne a mohli ho nazvať domovom. Fototoapety dnes prežívajú veľký návrat. Jednoduché bývanie zútulnia a pomôžu mu vytvoriť atmosféru pohodlia a pohody, kvôli ktorej sa budete domov stále tešiť.

Fototapety

S fototapetou bude vaše nové bývanie ešte krajšie

Ponuka je ozaj pestrá. Záleží len na tom, ktorú izbu chcete ozdobiť. Skrášlite svoje nové bývanie fototapetou, ktorá upúta a vášmu bývaniu dodá nový rozmer. Nenásilne vás odlíši od ostatných a odhalí váš neopakovateľný štýl. Fototapety nemajú len dekoratívny charakter. Malé byty pomôžu opticky zväčšiť a vo veľkých bytoch vám pomôžu niečo zvýrazniť a niečo, naopak, skryť. Rozhodnutie necháme na vás.

Fototapety Zdroj: Dovido

V každej miestnosti iná

Fototapetu vyberajte podľa toho, ktorú izbu ňou chcete ozdobiť. Nad jej výberom sa zamyslite ešte skôr, ako so zariaďovaním bytu začnete. Netvrdíme, že ich musíte dávať všade. Podporte ňou miestnosť, v ktorej trávite najviac času, aby ste sa z motívu, ktorý si vyberiete potešili stále, keď sa na fototapetu pozriete. Pohľad na niektoré motívy totiž nikdy neomrzí. Fototapety Zdroj: Dovido

Fototapety ako základný prvok

Obývačka nie je len miestom pre oddych pri televízore. Reprezentuje vás. Spravte z fototapety hlavný dekoratívny prvok a nechajte ju zažiariť. Prírodné motívy, krajinky, mestá, či abstraktné umenie. Vyberte si motív, ktorý je vášmu srdcu najbližší. Zariadenie izby mu prispôsobte a vytvorte si harmonické bývanie, ktoré si každá vaša návšteva nezapamätá len preto, že vyzerá inak ako ostatné, ale najmä preto, že sa u vás dobre cíti.

Ftaky

Zdroj: Dovido

Fototapeta do kuchyne? Prečo nie

Fototapety si s kuchyňou nespájame často a to je škoda. Oživte kuchynskú linku a nalepte fototapetu medzi jej horné a dolné skrinky. Popustite uzdu svojej fantázii. Nemusia tam byť len obkladačky s motívom kávy a koreničiek. Ponuka fototapiet do kuchyne je oveľa pestrejšia.

Fototapety Zdroj: Dovido

Podporte ňou dobrý spánok

Spálňa je určená na odpočinok a relax. Inšpirujte sa miestom, na ktoré chodíte najradšej alebo si vytvorte svoje vlastné. Motív prírody a vesmíru a rôzne motívy s relaxačným podtónom vám pomôžu vytvoriť miesto, v ktorom sa budete cítiť príjemne a budú sa vám snívať len pekné sny.

Fototapety Zdroj: Dovido

Prekvapte svoje deti a do detskej izby zvoľte fototapetu s ich obľúbenou rozprávkovou postavičkou. Alebo ju vyberajte spolu s nimi. Je to ich izba. Urobte im radosť a zneste im do izby aj celý vesmír.

Fototapety Zdroj: Dovido

Imitácia obkladu z dreva či kameňa

Nahraďte fototapetou drevený obklad, či obklad z kameňa a tehly. Využite fototapetu s imitáciou dreva a kameňa na prepojenie jednotlivých izieb alebo ich nimi nenápadne predeľte. Ich kúpa a aplikácia zaberie menej času a peňazí a na stenu ju dokážete nalepiť aj sami. Keď po čase zatúžite po zmene, jednoduchšie a rýchlejšie ju aj vymeníte.

Zdroj: Dovido s.r.o.