Hľadáte nový začiatok pre vašu rodinu? DOD projektu Flexiliving vám prináša exkluzívne a dostupné bývanie.

Malebná obec Bad Deutsch Altenburg v okrese Bruck an der Leitha sa teší na nové rodiny a obyvateľov exkluzívneho projektu FlexiLiving, ktorý sa ukáže vo svojej plnej kráse na Dni otvorených dverí už – 26. 10. 2019 od 09:00 do 13:00 hod.

flexiliving_1

Malebná obec Bad Deutsch Altenburg v okrese Bruck an der Leitha sa teší na nové rodiny a obyvateľov exkluzívneho projektu FlexiLiving, ktorý sa ukáže vo svojej plnej kráse na Dni otvorených dverí už – 26. 10. 2019 od 09:00 do 13:00 hod.


Všetci návštevníci budú môcť objaviť ich nové dostupné a unikátne bývanie pri brehu Dunaja, neďaleko mesta Hainburg an der Donau a presvedčiť sa sami, že ich hľadanie nového domova sa práve skončilo! Projekt FlexiLiving predstaví ideálny domov v podobe dvojdomov alebo bytov vašich snov, ktoré si zatiaľ môžete pozrieť na stránke http://flexiliving.eu/sk/ponuka/dvojdomy.

flexiliving_2

FlexiLiving je unikátny projekt a spĺňa aj tie najnáročnejšie požiadavky.


Výhodou projektu FlexiLiving je dostupnosť nielen z Bratislavy aj blízkosť susednej metropoly Viedeň, v oboch prípadoch do polhodiny, ďalším nesporným kladom projektu je, že záujemcovia sa môžu na vlastné oči presvedčiť o občianskej vybavenosti danej lokality, ktorá im prináša široké možnosti na nákupy alebo šport a to všetko sa snúbi s okolitou prírodou pri pravom brehu rieky Dunaj. Obec Bad Deutsch Altenburg je komorné a zároveň komfortné miesto pre plnohodnotný život každej rodiny, ktorá chce rozšíriť počet obyvateľov z aktuálnych 1 500 na vyšší pri rozlohe 12,6 km².


Bývanie bez hraníc – rodinné dvojdomy alebo útulné apartmány.


Krásna príroda a vytúžený pokoj nájdu obyvatelia projektu v priestoroch bývalého vinohradníckeho areálu, kde sú aktuálne v ponuke exkluzívne súkromné dvojdomy s rozlohou cca 160 m², tie disponujú vlastnou súkromnou záhradou a k nim nechýbajú parkovacie miesta pozdĺž súkromnej prístupovej cesty. Moderný dizajn a bohaté skúsenosti tvorcov projektu presvedčia každú rodinu, že ich nový začiatok je práve tu a splní ich požiadavky na bývanie bez hraníc.

flexiliving_3

Fanúšikovia komfortnejšieho štýlu bývania si tiež prídu na svoje, projekt FlexiLiving myslel aj na nich a vytvoril koncept útulných a vkusných bytov s rozlohou nad 80 m², pričom je toto bývanie určené na priamu kúpu alebo prenájom. Aj tieto útulné a moderné apartmány, ktoré sa nachádzajú v prízemnej časti projektu FlexiLiving spríjemnia ich obyvateľom chvíle oddychu súkromnou záhradou a apartmány, ktoré sú situované na poschodí projektu, zas disponujú obľúbeným balkónom.


Ideálne rodinné bývanie na dosah a skok.


Vaše nové rodinné bývanie je teraz doslova na dosah a skok, nakoľko FlexiLiving pripravil pre záujemcov možnosť voľnofinancovaných bytových jednotiek, pričom kládol dôraz na adekvátne a prijateľné ceny s podporou v rámci zabezpečenia financovania. Váš nový život, príroda a komfort je dôležitým životným rozhodnutím a prvý krok môžete urobiť už čoskoro, na Dni otvorených dverí 26. 10. 2019. Navyše, ak podpíšete na mieste rezervačnú zmluvu, k nehnuteľnosti získate i klimatizáciu úplne ZDARMA. Objavte skutočné čaro ideálneho rodinného bývania bez hraníc.


Viac informácií nájdete na: www.flexiliving.eu

 

PR článok