Novostavba Livana je plná funkčných, ekologických a SMART riešení

Prémiová lokalita v Záhorskej Bystrici s výhľadom na lesy Malých Karpát, to je len maličkosť oproti tomu, čo vám vo finále Livana ponúka. Bytový projekt začína s výstavbou na jar 2022 a už teraz sú niektoré z bytov predané alebo rezervované. Nepremeškajte svoju príležitosť na nové, atraktívne a SMART bývanie v Bratislave.

Bytový  komplex Livana a jej dizajn reprezentuje aktívny mestský život v súlade s okolitou prírodou. Toto miesto sa nachádza v prestížnej lokalite Záhorská Bystrica, vo vyhľadávanej časti Pod vŕškami. Blízkosť centra Bratislavy a skok od Viedne ponúka obyvateľom mnoho atribútov pre komfortný pracovný, rodinný, ale aj sociálny život.

2-, 3- a 4-izbové byty s nadštandardnou výbavou

Livana je zoskupenie troch päťpodlažných budov. V bytových komplexoch sa nachádzajú 2-, 3- a 4-izbové byty, ktorých prvky prevyšujú bežné štandardy. Pochváliť sa môžu nielen praktickou dispozíciou, ale aj udržateľnými materiálmi, z ktorých sú vytvorené. Niektoré byty ponúkajú súkromnú predzáhradku, iné zas balkóny alebo rozsiahlu terasu. Záleží len na preferenciách budúcich majiteľov, čomu dajú prednosť. Ekologický rozmer projektu dokazujú aj zelené strechy a všadeprítomná príroda, ktorú poskytuje okolie prémiovej lokality Pod vŕškami.

Zdroj: Livana

Za samozrejmosť môžu budúci majitelia považovať aj bezproblémové parkovanie. Livana totiž ponúka možnosť prikúpiť  si vlastné garážové státie. Vychytávkou, ktorá rozhodne upúta pozornosť ekologicky zmýšľajúcich ľudí, je aj možnosť nabíjania elektromobilov. Toto si môžu noví obyvatelia takisto hravo prikúpiť k svojmu parkovaciemu miestu.  Do podzemnej garáže je navyše veľmi jednoduchý prístup, a to vďaka  automatickému rozpoznaniu evidenčného čísla automobilu. 

Bezpečnostný vrátnik? To je SMART!

Projekt Livana si kladie za cieľ zabezpečiť svojim budúcim obyvateľom nielen maximálny komfort, ale aj bezpečnosť. Vďaka jednoduchej aplikácii budú mať noví majitelia svoje byty plne pod kontrolou!

Ocitla sa pre vašimi dverami nečakaná návšteva a vy nie ste doma?  Žiaden problém. SMART vrátnik vás spojí s kamerou pri zvončeku a vy môžete  jednoducho komunikovať s návštevou, kľudne aj stovky kilometrov vzdialení od domova. Ak vás návštevník nezastihne online, systém vám automaticky pošle email a záznam o tom, že vás niekto hľadal.

Ak príde kuriér, technik alebo niekto dôležitý, a vy sa práve nenachádzate na adrese, vďaka IP infraštruktúre mu viete bezpečne otvoriť dvere aj na diaľku. Môžete si zvoliť viacero ciest pre odomknutie vchodových dverí vášho bytového domu - napríklad priložením smartfónu, RFID čipu alebo zadaním kódu.

Mobilná aplikácia ušetrí náklady a zvýši bezpečnosť

SMART riešenia umožňujú novým majiteľom mať pokope všetky potrebné informácie o spotrebe vody, tepla, elektriny a celkových finančných nákladoch. Taktiež ich môžu v budúcnosti anonymne porovnávať so svojimi susedmi a inšpirovať sa tak k pozitívnej zmene alebo k šetreniu. Túto užitočnú vychytávku si bude môcť zaobstarať každý obyvateľ projektu Livana.

Zdroj: Shutterstock

Byt si bude môcť každý dovybaviť s viac ako 200 tisíc podporovanými SMART zariadeniami, ktoré bude možné pripojiť do mobilnej aplikácie.  Senzory produktov dozerajú na správny chod domácnosti. SMART prvky dokážu upozorniť napríklad na únik vody, otvorené alebo zatvorené dvere do bytu, prítomnosť dymu, ale aj mnoho ďalšieho.

Chcete sa o projekte Livana dozvedieť viac? Objavte dokonalý súlad aktívneho života a pokojného bývania.

PR článok