Investujte do nehnuteľností bez starostí a užívajte - v Demänová Village

V srdci Slovenska, v Liptovskej kotline, na úpätí Demänovskej doliny a v susedstve najväčšieho lyžiarskeho strediska Jasná Nízke Tatry sa bude od polovice budúceho roka vynímať rezort Demäňová Villlage so 40 apartmánmi, 3 viladomami a 22 rekreačnými domami. Tento ekologický projekt je určený hlavne pre rodiny s deťmi a pre tých, ktorí chcú mať dlhodobú investíciu bez starostí, s vysokou návratnosťou a chcú si ju dlhodobo užívať.

Rezort Demäňová Village - investície do apartmá  

Nehnuteľnosť ako výhodná investícia Ak chcete kúpiť byt/apartmán, viladom či unikátny rekreačný dom, dať ho využívať celoročne a získať navyše zaujímavý výnos, stavte na koncept rekreačného rodinného areálu s exluzívnymi službami na Liptove. Projekt Demänová Village naplní vaše potreby v rámci konceptu skvelého bývania s viacerými bonusmi. Profitovať budete bez osobnej angažovanosti zo stále rastúcej ceny nehnuteľností v danej lokalite, kompletnej vybavenosti rezortu, moderného dizajnu interiérov i z rozumného pomeru medzi kvalitou, cenou i funkčnosťou nového bývania. Z vašej investície do rekreačnej nehnuteľnosti sa tak na dlhé roky stane výhodná a bezpečná investícia.

Bezstarostná investícia Okrem výhodnej investície projekt Demänová village ponúka svojim záujemcom aj bezstarostnú investíciu. Budúci majitelia tým pádom nebudú mať žiadne starosti s nehnuteľnosťou, keďže o celú sadovú úpravu pozemkov a údržbu sa postará správcovská spoločnosť, a to vrátanie upratovania interiérov ako aj samotného prenajímania. 

Rezort Demäňová Village - investície do apartmánov  

Funkčný dizajn s tradičnými prvkami Demänovská dolina patrí medzi najrozvíjajúcejšiu sa oblasť na Liptove, kde je okrem iného stále veľký dopyt  po ubytovaní, a to celoročne. Pri projekte Demänová Village ide o moderný ekologický rodinný a rekreačný rezort s rozmanitými službami, hotelom s kongresovým centrom, reštauráciou, wellness centrom i predajňou športových potrieb. Záujemcov zaujme koncept rekreačného areálu, jeho moderný, nadčasový a funkčný dizajn s tradičnými prvkami. Hlavným materiálom sa preto stalo masívne drevo, ktoré vytvára pocit pohodlia a pokoja. Komplex už preto na prvý pohľad ponúka väčší komfort ako ostatné stavby podobného typu. 

Kvalita, moderné riešenia i nadčasový dizajn Dôraz je pri projekte Demänová Village kladený na kvalitu, moderné ekologické riešenia i nadčasový dizajn.  Ako objasňuje architekt projektu Jakub Loučka Demänová Village je ojedinelým príkladom osvieteného a osobného prístupu developera. „Jeho úzky vzťah  k miestnej krajine dal vyniknúť jasným pravidlám, ktorým podlieha architektúra aj urbanizmus celého areálu. Od cesty na juhovýchod – smerom do krajiny – sa zástavba uvoľňuje, budovy ťažia zo svojej orientácie k slnku,“ opisuje architekt Loučka.

Rezort Demäňová Village - investície do apartmánov  

Bohaté turistické možnosti v okolí Liptov patrí medzi najkrajšie a najzaujímavejšie regióny nielen pre investorov, ale aj pre turistov počas celého roka. V aktuálnej zimnej sezóne sú vyhľadávanými zimnými strediskami Jasná Nízke Tatry, SKI PARK Ružomberok – Malinô Brdo, PARK SNOW Donovaly, SKI PARK Kubínska hoľa, PARK SNOW Štrbské Pleso, Ski Opalisko - Závažná Poruba a Lyžiarsky areál Žiar - Dolinky. 

Oblasť Liptova je bohatá na kultúrne pamiatky a charakteristická svojráznou ľudovou architektúrou a folklórom (Vlkolinec, Východná, Liptovské Sliače, Liptovská Osada, Liptovská Lúžna a iné). Región obklopujú najväčšie hory na Slovensku: Vysoké Tatry, Západné Tatry a Chočské vrchy na severe, Nízke Tatry na juhu, Veľká Fatra na západe a Popradská kotlina na východe. Okrem lyžovania a turistiky ponúka tento región aj menej tradičné športy ako paragliding, rafting, jazdu na koni, speleoservis, vyhliadkové lety, horolezectvo, cyklistiku, poľovníctvo, rybárstvo. Známe sú termálne kúpaliska v Bešeňovej a Liptovskom Jáne.   Foto/Vizualizácie: Demänová Village

Rezort Demäňová Village - investície do apartmánov

Rezort Demäňová Village - investície do apartmánov Rezort Demäňová Village - investície do apartmánov

 

  Rezort Demäňová Village - investície do apartmánov

 

PR článok