RE0004758-20-000041 (Ju_tyOr5hrV) Aktualizovaný: 15. 06. 2023 1. publikácia: 23. 11. 2020

Obchodné priestory v Einpark Offices na prenájom od 500 do 1400 m2

Einsteinova 33
Bratislava-Petržalka • Slovensko Ukázať na mape
Ukázať na mape

Cena dohodou

Základné informácie

Druh:
Obchodné priestory

Typ:
Prenájom

Úžitková plocha:
683 m²
Info
EINPARK Offices patria medzi 1% najudržateľnejších budov na svete a ako prvá budova na Slovensku získala certifikát udržateľnosti LEED Platinum. Súčasnou ambíciou Einparku, je získať certifikáciu LEED Zero Carbon, vďaka ktorej sa podarí udržať prevádzkové náklady budovy s minimálnou uhlíkovou stopou. Týmto certifikátom sa momentálne pýši iba 8% budov na svete.

Budova disponuje najmodernejšími technológiami a vybavením ako napríklad automatické merače CO2 v miestnosti, elektrický kompostér, 24h bezpečnostná služba, automatická rekuperácia - 50m3/os./h., chladiace trámy, vonkajšie tieniace rolety, vetrané skrinky pre cyklistov, nechýbajú prvky ako otvárateľné okná, zdvojená podlaha či štruktúrovaná kabeláž. Kancelárske priestory Einparku sa radia k najvyšším štandardom.
Svojim nájomcom ponúka kancelárske priestory o celkovej výmere 16 000 m² a približne 1 800 m² obchodných priestorov na prízemí. V suteréne a vo vnútrobloku sa nachádzajú parkovacie miesta pre 374 vozidiel. 9 nabíjacích staníc v suteréne a 2 rýchlo nabíjacie stanice v teréne. Pre cyklistov sme vybavili šatne, skrinky, sprchy hneď vedľa bike roomu, kde je 55 bicyklových státí a ďalších 20 nájdete v teréne s priamym napojením na cyklotrasu.
Veľkým benefitom Einparku je vybavená stropná terasa s upravenou zeleňou, krásnym výhľadom na dominanty Bratislavy a zázemím, kde si môžete usporiadať firemný event alebo si len vychutnať obedovú prestávku s kolegami. Okrem toho tu nájdete konferenčnú miestnosť s kapacitou pre 88 ľudí, s vlastnou terasou s výhľadom na hrad a s najmodernejším technickým vybavením.
Retail tvoria gastro prevádzky Bistronomy, VegLife, McDonald´s a stále ponúka priestor novým záujemcom. Einpark je vzdialený iba 5 minút chôdze od Auparku, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. V pešej blízkosti je tiež Sad Janka Kráľa, Most SNP, či Pečniansky les, ktoré dopĺňajú ďalšie športové či oddychové príležitosti.

Lokalita
Einpark sa nachádza na petržalskej strane Einsteinovej ulice, oproti Inchebe. Je to vynikajúca lokalita, odkiaľ nie je nikde príliš ďaleko. Priame napojenie na diaľnicu, pár minút pešo od centra mesta a cyklotrasa, ktorá vedie popri budove, kde nájdete aj MHD zástavku, dáva svojim nájomcom možnosť využiť rôzne druhy dopravy.
Prečítať viac
Charakteristika

Úžitková plocha:
683 m²

Stav nehnuteľnosti:
Novostavba

Vlastníctvo:
Firemné

Energie:
3,9 €
Zobraziť viac

kalendar

Zaujala Vás táto nehnuteľnosť?Nečakajte a dohodnite si termín obhliadky ešte dnes.


Žiadne výsledky Zobraziť viac Zobraziť menej

Nehnuteľnosť na mape


Kontakt na predajcu

Michal Novomeský

CORWIN SK a.s.

09179030...0917903034 zobraziť číslo

CORWIN SK a.s.

Námestie Mateja Korvína 1 • , Bratislava-Staré Mesto (Slovensko)
Celá ponuka spoločnosti

Cena dohodou

Kontakt na predajcu

Michal Novomeský

CORWIN SK a.s.

09179030...0917903034 zobraziť číslo