RE0005531-20-000223 (Jutf05NKI6kQ) Aktualizovaný: 22. 03. 2024 1. publikácia: 22. 03. 2024

Budova a hala na PREDAJ, Nitra – Dolné Krškany

nezadaná
Nitra • Slovensko Ukázať na mape
Ukázať na mape

Cena dohodou

Základné informácie

Druh:
Iný objekt

Typ:
Predaj

Úžitková plocha:
1 m²
Info
Maroš Vereš +421 904 086 200
e-mail: maros.veres@v2realestate.sk

 

V2 Real Estate vám ponúka na predaj:

 

investičnú budovu s projektom prestavby a prístavby

lokalita: Nitra

časť: Dolné Krškany

 

Objekt sa nachádza v zastavanom území, je to individuálna stavba. Jedná sa o budovu s tromi nadzemnými podlažiami, a halu s jedným a čiastočne dvomi nadzemnými podlažiami. Objekt je v súčasnosti nevyužívaný, je uzavretý.  Účelom plánovanej prestavby a prístavby je nové využitie objektu ako ubytovne pre robotníkov. Objekt je taktiež možné prerobiť a využívať ako halu.

Rekonštrukciou sa obnovia a prestavajú vnútorné priestory predného trojpodlažného objektu, zadná hala bude zbúraná a bude zrealizovaná nová štvorpodlažná časť komunikačne napojená na predný trojpodlažný objekt. Technické inštalácie novozabudované vo všetkých priestoroch zabezpečia najvyššiu úroveň bezpečnosti pri využívaní priestorov a splnenie legislatívnych požiadaviek. Celý vonkajší plášť pôvodnej časti objektu (obvodové steny, strecha, okná a dvere) bude obnovený a na novej časti bude zhotovený na vysoký štandard z teplotechnického, estetického a funkčného hľadiska. Spolu s novou kotolňou bude objekt vysoko úsporný z hľadiska prevádzkových nákladov.

V rámci dispozície bude je v objekte navrhnutých 88 ubytovacích izieb pre celkovo 227 ubytovaných. Izby sú navrhnuté v štandarde buniek, každé dve izby majú spoločnú predsieň a kúpeľňu s WC. V predsieni sa nachádza vešiak, chladnička a potravinová skriňa. Izby sú vybavené posteľami, skriňami, stolíkom so stoličkami. Na každom podlaží budú priestory na varenie a pranie bielizne. Na prízemí sú navrhnuté dve spoločenské miestnosti, kuchynka, práčovňa a sklady. Vo vstupnej časti je recepcia,  kancelárie a malé potraviny - večierka. Fasáda objektu bude zhotovená zateplením, v časti kontaktným zateplením s minerálnou omietkou, a v časti vetranou fasádou s obkladom z cementovláknitých platní. Okná budú vymenené za nové s plastovým rámom sivej farby a zasklenými izolačným trojsklom. Strecha bude zateplená a opatrená kvalitnou hydroizolačnou fóliou a štrkovou vrstvou. V rámci vonkajších priestorov bude zhotovené nové parkovisko vedľa objektu z oboch strán a pred objektom. Pri vstupe bude zhotovená plocha so zámkovej dlažby.
Prečítať viac
Charakteristika

Úžitková plocha:
1 m²

Stav nehnuteľnosti:
Novostavba

Vlastníctvo:
Osobné
Zobraziť viac

kalendar

Zaujala Vás táto nehnuteľnosť?Nečakajte a dohodnite si termín obhliadky ešte dnes.


Žiadne výsledky Zobraziť viac Zobraziť menej

Nehnuteľnosť na mape


Kontakt na predajcu

Maroš Vereš

V2 real estate s.r.o.

09040862...0904086200 zobraziť číslo

V2 real estate s.r.o.

Mostná 19 • 94901, Nitra (Slovensko)
Celá ponuka spoločnosti

Cena dohodou

Kontakt na predajcu

Maroš Vereš

V2 real estate s.r.o.

09040862...0904086200 zobraziť číslo