RE0006354-20-000110 (JulbrCmPmBue) Aktualizovaný: 06. 12. 2023 1. publikácia: 06. 12. 2023

SVOBODA & WILLIAMS I Zrenovovaný kaštieľ z roku 1905, Modra

Bratislava-Staré Mesto • Slovensko Ukázať na mape
Ukázať na mape

Cena na vyžiadanie

Základné informácie

Druh:
Historický objekt

Typ:
Predaj

Úžitková plocha:
0 m²
Info
Kompletne zrenovovaný reprezentatívny kaštieľ z roku 1905 je situovaný priamo v biodiverznom prírodnom parku chráneného územia Malých Karpát. Unikátny interiér kaštieľa s vybavením od prestížnej talianskej značky Versace disponuje tiež smart home automatizovanými systémami. Objekt ponúka panoramatické výhľady na okolitú zeleň na pozemku o veľkosti viac ako 63 árov. Objekt bol skolaudovaný v roku 2018.

V kaštieli je celkom dvanásť izieb, z toho sedem spálni a sedem kúpeľní s interiérovými dizajnovými prvkami značky Versace. Budova disponuje strešnou terasou a samostatnou vínnou pivnicou. Na pozemku sú ďalšie budovy: konferenčné centrum s kapacitou pre 40 osôb, dom pre personál, garáže pre štyri autá s prípravou pre nabíjanie elektromobilov. Objekt konferenčného centra je vybavený krytým bazénom, golfovým simulátorom PGA Tour a tanečnou sálou.

Vstupnú úroveň kaštieľa tvorí hosťovská spálňa, kúpeľňa, dva šatníky, vstupná hala s jedálenskou časťou a vstupom na terasu, kompletne vybavená kuchyňa, obývacia izba, ako aj miestnosť pre upratovačku a fitness štúdio v presklenom výklenku.
Na 1. poschodí je umiestnená pracovňa s knižnicou, zen chodba vedúca do druhej spálne s balkónom a vlastnou obývacou izbou s en-suite kúpeľňou. Ďalej tu je hlavná spálňa so šatníkom a kúpeľňou so solitérnou vaňou i walk-in sprchovým kútom. Druhé poschodie domu tvoria tri spálne s en-suite kúpeľňami a ďalšia spálňa so vstavanými skriňami. V kaštieli sa nachádza aj tajná miestnosť.
Samostatne stojaci dom s konferenčnou miestnosťou disponuje otvorenou spálňou s en-suite kúpeľňou, vnútorným bazénom a tanečnou sálou.

Vybavenie zahŕňa interiérové dizajnové prvky značky Versace Home Design, drevené eurookná, podlahové vykurovanie, solárne panely, štukové stropy, tapety na stenách, krb, krištáľové lustre, schodiskový luster z optických vlákien, zabudované kuchynské spotrebiče značky Siemens, projektor a audio systém, v exteriéri kamerový sytém, automatické závlahy, studňu a fontánu. Možnosť parkovania na pozemku pre 36 áut. Na pozemku je vybudovaná predpríprava na vonkajší bazén a soľnú jaskyňu s oddychovou zónou.

Kaštieľ má strategickú polohu – je vzdialený iba 25 km od Bratislavy. Na českú i rakúsku diaľnicu sa dostanete do 1 hodiny cesty autom. Pokojné prostredie plné zelene so súkromným parkom robí z objektu výnimočne reprezentatívne miesto na rezidenčné, ale i podnikateľské účely. Atraktívne vinohradnícke oblasti v Pezinku a Modre sú od kaštieľa vzdialené iba pár minút jazdy autom.

Zastavaná plocha 1 288 m2, pozemok 6 337 m2.

https://svoboda-williams.sk/predaj/historicky-objekt/detail/37073-
ID37073
--
This completely reconstructed elegant manor house originally built in 1905 is situated in a nature park that is part of the biodiverse Little Carpathian protected area. Its unique interior boasts Versace furniture and a smart home system. With an extensive 63 acre property, it offers panoramic views of the surrounding greenery. The manor received final approval in 2018.

The manor consists of seven bathrooms and twelve rooms, seven of which are bedrooms, furnished with designer pieces by the Versace brand. The main house has a rooftop terrace and a separate wine cellar. There are other buildings on the grounds: a conference center that fits 40 people, staff quarters, and a four-car garage with a preparation for a charging station for electric vehicles. The conference center comes with a covered pool, a PGA Tour golf simulator, and a ballroom.

The entrance level of the manor contains a guest bathroom, a full bathroom, two closets, an entrance hall with a dining area and access to the terrace, a fully fitted kitchen, a living room, a housekeeper bedroom, and a fitness studio in a glazed alcove.
On the 1st floor, there is a study with a library and a zen hallway leading to the second bedroom with a balcony and its own living room with an en-suite bathroom. A master bedroom with a dressing room and a bathroom with a freestanding bathtub and a walk-in shower complete this level. On the second floor of the manor are three bedrooms with en-suite bathrooms and another bedroom with a built-in wardrobe. The manor also hides a secret room.
The detached building with a conference room comes with an open plan bedroom with an en-suite bathroom, an indoor pool, and a ballroom.

Facilities include interior designer elements by Versace Home Design, wooden Euro windows, underfloor heating, solar panels, ceiling stucco, wallpaper, a fireplace, crystal chandeliers, a fiber optic chandelier on the staircase, built-in Siemens kitchen appliances, a projector, an audio system, an exterior camera system, automatic irrigation, a well, and a fountain. Up to 36 cars can park on the property. The grounds are also ready for the installation of an outdoor pool and a salt cave with a relaxation area.

The manor is strategically located—only 25 km from Bratislava. The Czech D2 highway and the Austrian A6 highway are an hour's drive away. Surrounded by greenery with a private park, this exceptional elegant manor is ideally suited for both residential and business use. The attractive wine regions in Pezinok a Modra are close-by.

Built-up area 1,288 m2, land 6,337 m2.

https://en.svoboda-williams.sk/slovak-sale/historic-property/detail/37073-
ID 37073
Prečítať viac
Charakteristika

Stav nehnuteľnosti:
Kompletná rekonštrukcia

Vlastníctvo:
Osobné

Zastavaná plocha:
1 288 m²

Plocha pozemku:
6 337 m²
Zobraziť viac

kalendar

Zaujala Vás táto nehnuteľnosť?Nečakajte a dohodnite si termín obhliadky ešte dnes.


Žiadne výsledky Zobraziť viac Zobraziť menej

Nehnuteľnosť na mape


Kontakt na predajcu

Svoboda & Williams - Christie's International Real Estate

Svoboda & Williams Slovakia s.r.o.

+4219489...+421948939938 zobraziť číslo

Svoboda & Williams Slovakia s.r.o.

Zuzany Chalupovej 10B - prizemie • 85107, Bratislava (Slovensko)
Celá ponuka spoločnosti

Cena na vyžiadanie

Kontakt na predajcu

Svoboda & Williams - Christie's International Real Estate

Svoboda & Williams Slovakia s.r.o.

+4219489...+421948939938 zobraziť číslo