Vyhľadať nehnuteľnosti - reality
Realitné kancelárie
Súkromní inzerenti
NARKS
Poradne
Info

Nehnuteľnosť Rodinný dom Predaj Bratislava - Vajnory

VT0089255-17-000001
Aktualizovaný 11.1.2019 1. publikácia 11.1.2019

Vynikajúco riešený,6 izbový Rodinný dom,UP 400m2,1000m2 exluzívna záhrada zabezpečí kompletné súkromie

Druh / Typ

Rodinný dom / Predaj

Štát Slovenská republika
Mesto

Bratislava - Vajnory


[ Reality okres Bratislava III ]
Ulica

Čierny chodník

Celková cena 690 000 €
Celková úžitková plocha 400,00 m2
Popis nehnuteľnosti
Ponúkame na predaj samostatne stojaci exkluzívny rodinný dom,dvojpodlažný s úžitkovou plochou 400 m2 s jadinečnou záhradou a finskou saunou.

RD sa nachádza v tichom a dobre dostupnom prostredí Vajnor, 5 minút od Vajnorských jazier. V blizkosti sú nákupné centrá,letisko BA cca 5 km a letisko Swechat je cca 45 km.

Dom je v tvare T , je 6 izbový s udržovanou záhradou 1180 m2 v novej vilovej štvrti.

Prvé nadzemné podlažie - dvojgaráž,predsieň so zabudovaným šatníkom,kotoľňa,kúpeľňa so sprchovacím kútom,práčovňa,špajza,kuchyňa,jedáleň,1/obývacia izba.

Druhé nadzemné podlažie - veľká hala,2/1/hosťovská izba so zabudovanou skriňou,3/detská izba so zabudovanou skriňou,4/spálňa rodičou so šatníkom,5/detská izba so šatníkom,6/veľká pracovňa s balkonom.

Na tomto podlaží sa nachádzajú 1/kúpeľna so sprchovým kútom + WC, 2/ Kúpeľňa s vaňou .3/ WC samostatné s umyvadlom.

Plynový kotol Vailant so zásobníkom vody na 250 L,.Dvojgaráž so vstupnou bránou na diaľkové ovládanie čo umožňuje pohodlný príjadz do domu s autom.Parkovanie 3 ďaľších áut pred garážou v priestore domu.

Záhrada je udržiavaná a zavlažovaná automaticky systémom Toro.

Fínska sauna je v záhradnom domčeku ktorý slúži aj ako sklad byciklov,a náradia. 

Telekomunikačné a dátové pripojenie: Internet, Káblová TV,2 Satelity, Telefón

Vybavenie: Bezbariérový prístup, Sauna, Záhrada

Poskytované služby: Údržba exteriéru, Údržba spoloč. priestorov, Záhradník

Bezpečnosť: Alarm, Bezpečnostné dvere, Elektronická brána, Elektronický zámkový systém, Kamerový systém, Videovrátnik,

Charakteristika objektu: Dobrá lokalita, Dobrí susedia, Luxusný, Pekný výhľad, Slnečný,Kompletné súkromie


Možnosť prístavby ďaľšieho domu, využitie ako firemné sídlo pre IT firmu,alebo kreatívne štúdio.

Nehnuteľnost je bez ťarchy,100 % právny servis cez overeného notára,25% z kúpnej ceny pri podpise Zmluvy o budúcej kúpnej zmluve sa skladá do notárskej úschovy, zvyšok do 30 dní tj. 75 % do notárskej úschovy pri podpise Kúpnej Zmluvy.
Notár uvoľní prostriedky po predložení Listu Vlastníctva s menom kupujúceho. 

Uvolnenie nehnuteľnosti do 30 dní po obdržaní 100 % Kúpnej ceny.

Possibility of building another house on site, use as a corporate office for an IT company, or a creative studio.

The property is free of any loads, 100% legal service through a certified notary, 25% of the purchase price at the signing of the Contract for the future purchase agreement consists of a notarial deposit, the rest within 30 days, 75% in the notarial deposit when signing the Purchase Agreement.
The notary shall release the funds upon submission of the Ownership Letter with the name of the buyer.

Release of the property within 30 days after receiving 100% of the purchase price.
Charakteristiky
Celková úžitková plocha 400,00 m2
Počet spální 4
Počet nadzemných podlaží 2
Stav nehnuteľnosti novostavba
Vybavenie zariadený so spotrebičmi
Forma vlastníctva osobné
Prevažujúca konštrukcia objektu tehlová
Kvalitatívny štandard nadštandardné materiály/atyp
Rok výstavby 2000
Rok kolaudácie 2003 - 2006
Typ pozemku rovinatý
Výmera pozemku celkom 1 180,00 m2
Príjazd asfaltová cesta
Energetický certifikát budovy B
Spôsob vykurovania lokálne vykurovanie
Zdroj tepla zemný plyn
Príprava teplej vody prietokový ohrievač (plynový)
Elektrický prúd 220/380 V
Bezpečnostné zariadenie Áno
Internet Áno
Káblová televízia Áno
Terasa 50,00 m2
Sauna Áno
Záhradný domček 36,00 m2
Garáž Áno
Počet parkovacích miest v garáži 2
Pitná voda vodovod
Súčasné využitie trvalé bývanie
Odpadové vody verejná kanalizácia
Možnosti využitia na podnikanie
Ostatné informácie
Súkromný inzerent
Ing. Robert Bulla
Mobil +421 905 612 ...
 
Obrázok
Mapa

Magazín Reality

Stavebníctvo a klimatické zmeny

Stavebníctvo a klimatické zmeny

rozhovory s realitnými kanceláriami v ŽIline

V Žiline sa čaká na dokončenie nových bytov

  • Zobraziť publikovaný inzerát