RE0006309-21-000160 (Ju783pBpaOy) Aktualizovaný: 21. 04. 2024 1. publikácia: 21. 04. 2024

Bytový dom v centre Trenčína

x
Trenčín • Slovensko Ukázať na mape
Ukázať na mape

1 € 0 €/m²

Základné informácie

Druh:
Iný objekt na bývanie

Typ:
Predaj

Úžitková plocha:
2 578 m²

Plocha pozemku:
0 m²
Info

Ponúkame Vám na predaj bytový dom v centre Trenčína. Lukratívna nehnuteľnosť v centre mesta, vhodná na ďalší prenájom (atraktívne bývanie v centre mesta – teda výnosné nájomné) resp. na ďalší predaj bytov jednotlivo. Takisto vhodné po rekonštrukcii na hotel, penzión, hostel, polyfunkčný dom a iné.


Dom má celkovo 3 nadzemné podlažia + podkrovie a 1 podzemné podlažie. Vo vnútri bloku sú dve átriá. Dom má 3 vchody.


Jedná sa o bytový/polyfunkčný dom s obchodnými priestormi na prízemí a v suteréne, bytmi a kanceláriami na ďalších poschodiach.  Celková plocha bytov a obchodných, resp. kancelárskych priestorov je 2578 m2 + pivnice a spoločné priestory (schodištia, chodby) + 2 átria. V minulosti bol dom postupne čiastočne rekonštruovaný, v rámci poslednej rekonštrukcie bolo prerobené podkrovie na byty.


V suteréne sú dva obchodné priestory, z ktorých každý má samostatný vchod z ulice (reštaurácia a obchod), ďalej dielňa a spoločné pivničné kobky.


Na prízemí bolo pôvodne 6 bytov, ktoré v posledných rokoch slúžia ako obchodné priestory (2 z nich momentálne zlatníctvo, odevy). 


Ďalšie dve poschodia tvoria pôvodné byty a podkrovie tvoria nové byty so šikmými stropmi a strešnými oknami.


Konštrukcia domu je tehlová, základy betónové, strecha je sedlová. V dome je zavedený plyn. Byty majú plynové bojlery na ohrev vody a plynové kúrenie cez gamaty vyústené do komínov, podkrovné byty majú elektrické kúrenie a ohrev teplej vody. V bytoch sú drevené parkety, v podkrovných bytoch laminátová plávajúca podlaha. Byty majú lodžie smerom do ulice, resp. balkóny do átria.


Byty sú rôznych veľkostí od malých až po pekné, veľké, priestorovo zaujímavé veľkometrážne byty.


V dome je 30 bytov (resp. 24 bytov a 6 obchodných priestorov na prízemí) z toho 11 podkrovných bytov s celkovou výmerou 2142 m2  a ďalej 3 obchodné priestory v suteréne s výmerou 435 m2. Výmery bytov sú od 32 m2 až po 110 m2. Momentálne sú prenajaté všetky podkrovné byty a 2 obchodné priestory na prízemí.


Kupujúci neplatí žiadnu províziu pre RK. Cena nehnuteľnosti na vyžiadanie v realitnej kancelárii. Súčasťou našich služieb je právne poradenstvo, vyhotovenie zmlúv a návrhu na vklad do katastra  nehnuteľností, ako aj sprostredkovanie hypotekárneho poradenstva pre získanie výhodných podmienok pri vybavovaní hypotekárneho úveru a kompletný právny servis. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv a prevod nehnuteľností.


V prípade záujmu Vám ďalšie informácie poskytneme, buď e-mailom, resp. na tel. čísle 0948 863 777 v pracovné dni od 9-18. hod

Prečítať viac
Charakteristika

Úžitková plocha:
2 578 m²

Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný stav

Vlastníctvo:
Osobné

Typ konštrukcie:
Tehlová

Prechodová izba:
Nie

Podpivničenie:
Úplné

Vykurovanie:
Lokálne

Prístupová komunikácia:
Asfaltová
Zobraziť viac

kalendar

Zaujala Vás táto nehnuteľnosť?Nečakajte a dohodnite si termín obhliadky ešte dnes.


Žiadne výsledky Zobraziť viac Zobraziť menej

Nehnuteľnosť na mape


Kontakt na predajcu

Mgr. Ľubomír Gubov

Komerčné Reality, s.r.o.

09488637...0948863777 zobraziť číslo

Komerčné Reality, s.r.o.

Sibírska 1 • 83102, Bratislava (Slovensko)
Celá ponuka spoločnosti

1 € 0 €/m²

Kontakt na predajcu

Mgr. Ľubomír Gubov

Komerčné Reality, s.r.o.

09488637...0948863777 zobraziť číslo