V Budapešti boli vyhlásení víťazi CRE Awards 2019, jednu z cien si odniesla aj Slovenka

Popredný vydavateľ v oblasti komerčných nehnuteľností a organizátor podujatí v strednej a východnej Európe EuropaProperty vyhlásil víťazov CRE Awards 2019. Titul profesionálky roka si odniesla Mariann Tóthová z HB Reavisu.

Zdroj: europaproperty.com

V súčasnosti sa sektor komerčných nehnuteľností potýka s mnohými finančnými a ekonomickými výzvami, napriek tomu niektoré spoločnosti prekvitajú a dosahujú neuveriteľné úspechy. CRE Awards touto cestou dáva všetkým víťazom príležitosť získať uznanie za ich usilovnú prácu a možnosť podeliť sa o svoje úspechy s kolegami z odvetvia a klientmi.

CRE Awards oceňuje excelentnosť v oblasti komerčných nehnuteľností. Tieto ocenenia potvrdzujú prínos pri zvyšovaní reputácie komerčných realitných spoločností pôsobiacich v regióne strednej a východnej Európy. Sú udeľované na základe dôkladného procesu podloženého dôkazmi vynikajúcej kvality všetkých nominovaných.

Medzi hlavných víťazov tohto ročníka patrili WING, CPI Property Group, Redwood Holding, CTP Invest, Eston International, IMMOFINANZ, CEETRUS a Horizon Development.

Porota udelila cenu firme WING za ambicióznu investičnú činnosť, ktorej hlavným bodom bol vstup do Poľska s 56 percentnou akvizíciou spoločnosti Echo Investment. Spoločnosti bola odovzdaná aj cena Investičná dohoda roka (Investment Deal of the Year) za akvizíciu budov Infopark B, C a I v Budapešti a s prestížnou cenou Absolútny profesionál roka (Total Professional of the Year) odišiel generálny riaditeľ spoločnosti Noah Steinberg.

Developerská a investorská skupina CPI Property Group tiež získala niekoľko hlavných cien vrátane Office Project of the Year za nedávno otvorenú Balance Hall, ako aj Office Developer of the Year. Titul Residential Developer získala aj ich dcérska spoločnosť Property Market za projekt BudaPart Homes A a C.

Zdroj: budapart.hu

Horizon Development získal cenu Projekt budúcnosti (Future Project) za čoskoro revitalizovanú luxusnú rezidenciu Szervita Square Building v Budapešti. Redwood Holding získal cenu Projekt hotela budúcnosti (Future Hotel Project za development Hard Rock Hotel Budapest. Spoločnosť bola tiež uznaná ako Hotelový developer roka. Ocenenie Hotel Project získala veľkolepá rekonštrukciu hotela Párisi Udvar v Budapešti od Párizs Property.

Titul Maloobchodný projekt roka prešiel do CEETRUSu za projekt Le Garage 1.0, ktorý je súčasťou väčšieho a ambicióznejšieho zmiešaného developmentu v Maďarsku. CTP Invest získal cenu Priemyselný projekt roka za CTPark Budapest West. Spoločnosť tiež odišla s ocenením Warehouse Developer of the Year.

Consultancy Eston International bola ocenená ako Agentúra roka aj Firma roka pre správu nehnuteľností (Project Management Firm of the Year) a Cushman & Wakefield odišli s cenou Projektová spoločnosť roka. Ocenenie Profesionálna žena roka získala Mariann Tóthová zo spoločnosti HB Reavis.

Medzi ďalších víťazov spoločnosti patril New Work, ktorý získal titul Profesionálny poskytovateľ služieb roka. Dentons dostali ocenenie Právnická firma roka a IMMOFINAZ sa stal maloobchodným developerom roka (Retail Developer).

Szervita Square Building, zdroj: iroda.hu

Porota sa zamerala aj na retailový sektor v regióne, z ktorého boli vybraní niektorí významní maloobchodníci. Konečným víťazom ceny Maloobchodník roka (Retailer) bol  predajca kávy Starbucks. Ocenenie bolo udelené najaktívnejšiemu maloobchodníkovi v celom regióne na základe jeho trhovej inovácie, rozšírenia, trhovému prínosu a podielu, koncepcie, dizajnu a obchodného úspechu.

Craig Smith, organizátor ocenení CRE Awards, uviedol v komentári k úspechu výhercov: „Naše podujatie CRE Awards sa stalo etablovaným lídrom a naši výhercovia majú šancu vyťažiť výhody, ktoré si zaslúžili svojou tvrdou prácou.“ EuropaProperty je hrdá na renomovanosť svojich ocenení a víťazov. Ceny sa udeľujú výlučne na základe zásluh tým, ktorí si ich zaslúžia za vynaliezavosť, tvrdú prácu a odlíšenie od konkurencie. Viac o výhercoch sa môžete dozvedieť na webovej stránke CRE Awards. Štvrté výročné odovzdávanie cien CRE Awards sa bude konať 28. januára 2021.

Zoznam víťazov CRE Awards za rok 2019

Retailer

Starbucks

 

Professional Service Provider

New Work Offices

 

Law Firm

Dentons

 

Property Management Company

ESTON International

 

Project Management Company

Cushman & Wakefield

 

Agency

ESTON International

 

Residential Developer

Property Market

 

Warehouse Developer

CTP Invest

 

Hotel Developer

Redwood

 

Retail Developer

IMMOFINANZ

 

Office Developer

CPI Property Group

 

Investor

WING

 

Investment Deal

Infopark Buildings B, C and I, Budapest – WING

 

Residential Project

BudaPart Homes 'A' and 'C' - Property Market – Maďarsko

 

Hotel Project

Párisi Udvar Hotel Budapest - Párizs Property – Maďarsko

 

Industrial Project

CTPark Budapest West - CTP Invest – Maďarsko

 

Retail Project

Le Garage 1.0 - CEETRUS – Maďarsko

 

Office Project

Balance Hall - CPI Property Group – Maďarsko

 

Future Project

Szervita Square Building - Horizon Development – Maďarsko

 

Future Hotel Project

Hard Rock Hotel Budapest - Redwood – Maďarsko

 

Professional Woman of the Year

Mariann Toth - HB Reavis

 

Professional of the Year

Noah Steinberg - WING

 

Zdroj: europaproperty.com

Zdroj foto: europaproperty.com, budapart.hu, iroda.hu