Bývanie podľa vašich predstáv

Bývať mimo ruchu Bratislavy, ale zároveň mať na dosah všetky vymoženosti, ktoré nám vie poskytnúť. Podobnú predstavu majú určite viacerí, ktorí sa obzerajú po novom bývaní. Ak túžite po kľude a väčšom súkromí v rozumnej vzdialenosti od hlavného mesta, možno ste svoju pozornosť už niekedy upriamili na obec Dunajská Lužná. Práve v tejto lokalite nedávno vyrástlo 33 dnes už úspešne skolaudovaných rodinných domov. Projekt developera GRUNDER LUŽNÁ s.r.o. nesie názov Grunder.

grunder FOTO 1  

V blízkosti novej zástavby sa nachádza základná škola, škôlka, pošta, obchod, zdravotné stredisko, obecný úrad i autobusová zastávka. Pešia dostupnosť všetkého je do 10 minút, auto môžete nechať pokojne odparkované. K vlakovej stanici, či na výlet k jazeru Nové Košariská vám zase postačí štvrť hodina chôdze.

grunder FOTO 2  

Pri tvorbe projektu sa pracovalo so snahou vytvoriť príjemné bývanie a miesto pre úzke spolunažívanie obyvateľov v komunite. Medzi ciele patrilo poskytnúť rezidentom určitý stupeň komfortu, napríklad aj vo forme vlastnej oplotenej záhrady a bezproblémového parkovania. Grunder ponúka 4 typy rodinných domov. Tie pozostávajú z 3 až 4-izbových bytových jednotiek, ich maximálny počet v jednom dome sú 4, pričom každá má navyše k dispozícií svoj vonkajší priestor v podobe predzáhradky určenej na oddych a stretnutia. Popri dvojpodlažných bytoch je na výber aj jednoúrovňový variant.

grunder FOTO 3  

Pozitívum konštrukčného riešenia predstavujú obvodové steny a priečky murované z tehál. Domy sa predávajú v štandarde. Ten okrem iného zahŕňa povrchové úpravy ako veľkoplošné laminátové parkety, dlažbu vo vstupných halách a miestnostiach s mokrou prevádzkou spolu s obkladmi. Do vybavenia kúpeľní i wc prináleží kompletná sada zariaďovacích predmetov a príprava na práčku. Za zmienku určite stoja zavedené TV a optické rozvody, ktoré sú už samozrejmosťou v rámci stavby. Pohodu v interiéri, to znamená nastavenie teploty podľa vlastných preferencií, umožní pre každú izbu samostatné ovládanie elektrického podlahového vykurovania.

grunder FOTO 4  

Architektúru celej zóny charakterizujú čisté línie, jednoduchosť a účelnosť, prenesená aj do návrhu vnútorných dispozícií jednotlivých rodinných domov. Podobný prístup môžeme sledovať vo všetkých doterajších realizáciách z portfólia developera GRUNDER LUŽNÁ s.r.o. Stopercentne vypredané boli Rezidencie Milko v Miloslavove, Nové Bernolákovo v obci Bernolákovo, Galéria Dunajská Lužná a Alej Jabĺčko tiež v Dunajskej Lužnej, Rovinka Park spolu s Rovinka - Nové centrum v obci Rovinka. Momentálne sa pracuje na ďalších projektoch, v predaji sú okrem komplexu Grunder aj Grunder Residence.

grunder FOTO 5  

Okolie developer dotvoril sadovými úpravami uličného priestoru, pričom v záujme zatraktívniť existujúce prostredie sa chystá vybudovať relaxačnú zónu s detským ihriskom. Uvedené istotne ocenia hlavne mladé rodiny, poskytuje totiž bezpečné miesto pre hry a trávenie voľného času detí.

grunder FOTO 6  

Príjemný rodinný život zaručuje aj celková koncepcia projektu s dôrazom na vytvorenie komunitného rázu lokality a podporu sociálnych väzieb medzi rezidentami. Lepšiu predstavu o novom bývaní možno nadobudnúť obhliadkou vzorových domov a v prípade záujmu o kúpu nie je problém zabezpečiť kompletný finančný servis pre klientov.

grunder FOTO 7  

Viac info: https://www.grunder.sk https://www.grunderresidence.sk/

grunder FOTO 8  

grunder FOTO 9  

PR článok

Zdroj: Grunder Lužná s.r.o.

Foto zdroj: Grunder Lužná s.r.o.