Ako predať svoju nehnuteľnosť najvyššej ponuke?

Za posledných pár rokov máme na slovenskom realitnom trhu priamo boom v predaji nehnuteľností. Ceny nehnuteľností dlhodobo stúpajú a zvyšovaniu cien nezabránila ani posledná kríza. Práve naopak, stále je vyšší záujem o kúpu nehnuteľností oproti ponuke.

Zdroj: Slavomír Bušovský, RSc.

Predaj nehnuteľností vie byť aj bez starostí, najmä ak využijete služby ochotného a spoľahlivého realitného markléra.

Každý profesionálny realitný maklér má vzdelanie v Slovenskej realitnej akadémií a odborné štúdium je ukončené titulom RSc.

Ak pridáme k vzdelaniu mnoho ročnú prax v predaji realít, je to skutočne správne rozhodnutie zveriť predaj svojej nehnuteľnosti práve takémuto realitnému maklérovi.

Slavomír Bušovský, RSc. realitný maklér v Kežmarku Vás prevedie predajom aj vašej nehnuteľnosti a vy sa môžete venovať svojej práci a rodine.

Zdroj: Slavomír Bušovský, RSc.

Pri predaji nehnuteľností je cieľ zamerať sa na kvalitu cieľovej skupiny, pred kvantitou. K oslovovaniu kupujúcich s ponukami pomáhajú aj sofistikovane nastavené reklamy na internete.

Ako rýchlo a za najvyššiu cenu predať nehnuteľnosť?

Svoje know-how využije vo váš prospech renomovaný realitný maklér Slavomír Bušovský, RSc. 

Pri predaji nehnuteľností využíva najmodernejšie technológie na zemi i vo vzduchu.

3D virtuálne prehliadky sú pri predaji samozrejmosťou, vrátane fotodokumentácie v najvyššej obrazovej kvalite.

Letecké zábery s dronom ocení asi každý, kto predáva rozsiahle nehnuteľnosti alebo pozemky, kde oko drona zachytí všetko podstatné.

Ochota vždy pomôcť a poradiť radí tohto realitného makléra na špičku v službách realitného trhu v Kežmarku a okolí.

Zdroj: Slavomír Bušovský, RSc.

Jedinečnosť a priamo výnimočný spôsob predaja je úspechom spokojnosti klientov, ktorí ocenia predajnú cenu za najvyššiu ponuku.

Počas každého roka predá rádovo desiatky nehnuteľností v Kežmarku a okolí. O kvalitách ponúkaných službách sa môžete dočítať v recenziách alebo prezrieť videá spokojných zákazníkov.

Realitných maklérov je na trhu mnoho ale len vzdelaný realitný maklér s dlhoročnou praxou na realitnom trhu vám zabezpečí predaj aj vašej nehnuteľnosti za najvyššiu cenu na realitnom trhu.

Potrebujete bližšie informácie? Kontaktujte ma.

PR článok

Zdroj: Slavomír Bušovský, RSc.

Zdroj foto: Slavomír Bušovský, RSc.