RE0001643-20-000299 (JuigK3CccCZ) Aktualizovaný: 19. 04. 2024 1. publikácia: 19. 04. 2024

2i byt Projekt Pri Parku - DOPREDAJ

Sadová
Senica • Slovensko Ukázať na mape
Ukázať na mape

111 900 € 2406 €/m²

Základné informácie

Druh:
2 izbový byt

Typ:
Predaj

Úžitková plocha:
46,5 m²
Info
Už dlhší čas sa rozhliadate po novom bývaní avšak nič Vás nechytilo za srdce? Neoreal práve teraz ponúka na predaj byty v krásnej a úplne novej rezidencii Pri Parku v Senici. Rezidenčný projekt je tvorený dvoma šesťpodlažnými bytovými domami. Vrchné 6 podlažie tvoria byty s terasami. Bytový dom sa vyznačuje jednoduchými líniami a moderným dizajnom.

Ak hľadáte ideálne miesto pre bývanie a Váš nový domov, práve ste ho našli. Príjemná výška bytových domov a bezprostredná blízkosť mestského parku vytvára z projektu Pri Parku dokonalý domov. K dispozícií máme posledné 1-izbové a 2-izbové byty a je len na Vás, ktorý bude ten Váš. K bytom patria komory, ktoré sa nachádzajú na rovnakom podlaží ako byt. Aktuálne prebieha dopredaj posledných volných bytov za zvýhodnené ceny.

V porovnaní so starými bytmi, budú v každom byte veľké francúzke okná, byty budú jednak viac presvetlené a taktiež budú pôsobiť aj modernejšie. Bytový dom bude extra úsporný, s najnižšou energetickou triedov A0. Aj od toho sa budú odvíjať mesačné náklady, ktoré budú výrazne nižšie, ako je tomu pri starých bytoch.

Pre nových obyvateľov rezidenčného projektu PRI PARKU, je dostatok vonkajších ale aj garážových parkovacích miest. Každý vchod disponuje dostatočne veľkým výťahom až pre 8 osôb a samozrejmosťou je aj úplný bezbarierový prístup.

Byty sú navrhnuté v modernom dizajne a budú odovzdané v štandarde s podlahami, obkladmi, dlažbami a sanitou v kúpeľni a interiérovými dverami.

Projekt je lokalizovaný v tesnej blízkosti centra mesta Senica na ulici Sadová. Z bytových domov je priamo prístupný, krásny, mestský park s detským ihriskom a malebnou riečkou Teplica. Práve toto je ideálne prostredie pre Vás a Vašu rodinu, ktoré Vám poskytuje bezpečie a kúsok prírody v meste. Krásnou prechádzkou v parku sa dostanete až k športovej zóne s futbalovým a zimným štadiónom, tenisovými kurtmi a letným kúpaliskom. Ak ste aktívnym aj pasívnym športovcom, tak toto je dokonalé miesto na trávenie voľného času.

V susedstve rezidencie sa nachádza úplná občianska vybavenosť a kúsok od Vášho nového bývania nájdete autobusovú stanicu, Mestský úrad, námestie, supermarket, obchodné centrum, či zdravotné stredisko. Taktiež sa na Vás teší Family centrum, plaváreň, kaviarne a reštaurácie, ktoré Vás čakajú v blízkom okolí Vášho nového bývania.

A ktorý z bytov môže byť práve Vašim majetkom?

Krásny a priestranný dvojizbový byt o výmere 46,5 m2, ku ktorému prislúcha navyše aj balkón o výmere 4,3 m2. V byte budete bývať ako prvý, takže si môžete vytvoriť dokonalý priestor, presne podľa Vašich predstáv.

Dispozícia bytu je veľmi funkčná a predstavu o nej Vám načrtne nákres v galérií. Veríme, že práve v tomto byte sa budete cítiť dobre a nájdete tu všetko, čo ste doteraz hľadali.

Cena bytu je od 111 900 €. K bytu sa dokupuje komora na poschodí za 1600 eur a je možnosť dokúpiť súkromné garážové parkovacie miesto za 10990 eur, prípadne vonkajšie miesto za 6490 eur.

Bytový dom je už skolaudovaný a byty sú ihneď k dispozícii.

Zvyšnú ponuku ešte dostupných bytov a viac informácií si môžete pozrieť na stránke projektu :
http://priparku.sk/

V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať ešte dnes :

Dušan Sivák - NEOREAL
sivak@neoreal.sk
0948880988
Prečítať viac
Charakteristika

Úžitková plocha:
46,5 m²

Stav nehnuteľnosti:
Novostavba

Vlastníctvo:
Firemné

Počet izieb / miestností:
2

Prechodová izba:
Nie

Počet balkónov:
1

Cena vrátane energií:
Nie

Vybavenie:
Výťah, Pivnica
Zobraziť viac

Doplňujúce údaje


kalendar

Zaujala Vás táto nehnuteľnosť?Nečakajte a dohodnite si termín obhliadky ešte dnes.


Žiadne výsledky Zobraziť viac Zobraziť menej

Nehnuteľnosť na mape


Kontakt na predajcu

Dušan Sivák

NEOREAL ,s.r.o.

+4219118...+421911880988 zobraziť číslo

NEOREAL ,s.r.o.

Mikovíniho 26 • 91701, Trnava
Celá ponuka spoločnosti

111 900 € 2406 €/m²

Kontakt na predajcu

Dušan Sivák

NEOREAL ,s.r.o.

+4219118...+421911880988 zobraziť číslo