RE0003158-20-000028 (JuIGPkhpGarL) Aktualizovaný: 24. 11. 2023 1. publikácia: 25. 05. 2023

ZĽAVA 25% - 2-izbové byty s terasou a parkovacím miestom v obci Mlynčeky

Mlynčeky
Mlynčeky • Slovensko Ukázať na mape
Ukázať na mape

Cena dohodou

Základné informácie

Druh:
2 izbový byt

Typ:
Predaj

Úžitková plocha:
51 m²
Info
Ponúkame Vám na predaj byty v pokojnej obci Mlynčeky vzdialenej len 6 km od mesta Kežmarok. Byty sa budú nachádzať v novo zrekonštruovanej trojpodlažnej budove s výťahom. Byty sú riešené ako 2-izbové jednotky, prípadne 3-izbové jednotky. Ku každej bytovej jednotke sú plánované terasy o rozlohe 6 m2, 14 m2, 24 m2, 27 m2 alebo 42 m2. Ku každému bytu patrí aj pivnica, ktorá je umiestnená na prízemí bytového domu. Pred bytovým domom je plánovaná aj výstavba parkoviska pre majiteľov bytov. Spolu s každým bytom sa predáva aj 1 parkovacie miesto na tomto parkovisku. Možnosť dokúpenia viacerých parkovacích miest po 4500€ bez DPH.

V bytovom dome je momentálne voľných 8 2-izbových bytových jednotiek, pričom šesť sa ich nachádza na prvom poschodí a dve na druhom poschodí. K dispozícii sú aj 2 3-izbové bytové jednotky, pričom jedna z nich sa nachádza na prvom poschodí a druhá na druhom poschodí. Rozloha bytov je od 51 m2 do 78 m2 plus terasa. Dispozične sú tieto byty riešené spojenou kuchyňou s obývačkou, samostatnou izbou (prípadne dvoma samostatnými izbami), sociálnym zariadením a vstupnou chodbou. Spojením dvoch 2-izbových bytov tak môže vzniknúť jeden veľký 3-izbový byt, prípadne 4-izbový byt s dvoma terasami a dvoma parkovacími miestami.

Spôsob kúrenia: samostatné elektrické podlahové (nízke náklady na montáž a mesačnú prevádzku).

Byty sa predávajú v stave holobytu - v cene sú potery, omietky so základným bielym náterom, bez omietky v kúpeľniach, okná, elektroinštalácia - elektrorozvádzač so zapojenými ističmi a rozvodmi káblov do krabičiek (vrátane vypínačov a zásuviek), prívody vody a kanalizácie do kuchyne a kúpeľne ukončené zátkami. Všetky aktuálne voľné bytové jednotky vrátane rozlohy (bytu a terasy) a ceny pred zľavou nájdete vo fotografiách tohto inzerátu.

Cena dohodou. POZOR! IBA TENTO MESIAC ZĽAVA 25% Z CENY BYTU uvedenej vo fotografiách inzerátu!

Obec Mlynčeky ponúka základnú občiansku vybavenosť: základnú a materskú školu, dve predajne potravín, poštu, pohostinstvo a bistro s poskytovaním stravovania. V obci je možné aj športové vyžitie: lyžiarsky vlek, tri futbalové družstvá, dobrovoľný hasičský zbor a posilňovňa.

Pre viac informácií kontaktujte Mgr. Pavol Lojek, 0918 606 438, recomp@recomp.sk

Žiadne skryté poplatky. Cena nehnuteľnosti je konečná a zahŕňa províziu RK, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie a všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. S celým procesom získania úveru Vám rád pomôže náš finančný špecialista. Ponúkame aj možnosť financovania formou nájmu a budúcej kúpnej zmluvy v prípade, že potrebujete čas na prípravu príjmu akceptovateľného bankou.


Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti Recomp, s.r.o. a nemôžu byť ďalej použité bez nášho súhlasu.


Realitná kancelária Recomp, s.r.o. je zastrešená Realitnou Úniou Slovenskej republiky a správa sa v súlade s Realitným kódexom, ktorý vydala Realitná Únia Slovenskej republiky.
Prečítať viac
Charakteristika

Úžitková plocha:
51 m²

Podlažie:
1

Stav nehnuteľnosti:
Novostavba

Vlastníctvo:
Osobné

Počet izieb / miestností:
2

Prechodová izba:
Nie

Terás:
1

Cena vrátane energií:
Nie

Vybavenie:
Tepelná izolácia, Vonkajšie parkovacie miesto, Výťah, Pivnica

Zariadenie:
Holopriestor
Zobraziť viac

kalendar

Zaujala Vás táto nehnuteľnosť?Nečakajte a dohodnite si termín obhliadky ešte dnes.


Žiadne výsledky Zobraziť viac Zobraziť menej

Nehnuteľnosť na mape


Kontakt na predajcu

Mgr. Pavol Lojek

RECOMP, s.r.o.

09186064...0918606438 zobraziť číslo

RECOMP, s.r.o.

Námestie sv. Egídia 95 • 05801, Poprad (Slovensko)
Celá ponuka spoločnosti

Cena dohodou

Kontakt na predajcu

Mgr. Pavol Lojek

RECOMP, s.r.o.

09186064...0918606438 zobraziť číslo